Mitä Tulevaisuuden Autojen Teknologian Näyttää?

Mitä Tulevaisuuden Autojen Teknologian Näyttää?
Spread the love

Teknologinen kehitys on muuttanut monia teollisuudenaloja viime vuosina, mutta kukaan enemmän kuin autoteollisuus. Siellä ovat nyt kaikenlaisia vaikuttava gadgetit ja ominaisuuksia, jotka ovat ikuisesti muuttunut ajo tekemällä siitä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen. Tässä on katsoa, mitä tulevaisuudessa autojen tekniikka näyttää:

Vempaimia ja autoja kuljettava käsi kädessä, ja olemme nyt alkaneet nähdä valtavan määrän välinen yhteys puhelimen ja auton kautta sisäänrakennettu näytöt, jotka voidaan yhdistää. Tämä voi tuoda monia etuja, mukaan lukien media, pelaaminen, lähettää viestejä ja seuraavat ohjeet kaikki ajon aikana. Tulevaisuudessa tämä on todennäköisesti liittyy lisätyn todellisuuden mittaristot, jossa voit oppia ulkoisten objektien edessä kuljettaja. Siellä ovat myös aktiivisen ikkunan näyttää, missä aktiivinen lasi pystyy full-colour imaging jolla voi olla monia erilaisia käyttötarkoituksia, eli satelliittinavigointi.

Autot Kommunikoivat toistensa kanssa

Nyt on monia autoja on kehitetty, jotka pystyvät kommunikoimaan keskenään sekä muiden objektien ympärille. Tämä voisi auttaa varoitus välittömän törmäykset ja tarjota muita keskeisiä tietoja, jotka liittyvät tiet. Tämä voi sitten olla liittyi kanssa ajoneuvon automaatio niin, että auto voi reagoida asianmukaisesti, jos toimija ei tee niin. Nyt on monia itsenäisiä ominaisuuksia nykyaikaiset autot joka voi tehdä ajamisesta turvallisempaa ja ne voivat jopa löytyy vanhempia malleja saatavilla osoitteessa käytetyt autoliikkeet, kuten

 

Itse Ajaa Autoa

Ilmeisin kehitysten näemme käyttöön self-ajo autot. Nämä ovat jatkuvasti uutisissa, jännittäviä uusia käänteitä jatkuvasti, mutta se voi olla jonkin aikaa ennen nämä ovat käyttöön, koska erilaisia eettisiä ja infrastruktuurin huolenaiheita, että nämä ajoneuvotyypin tuoda.

Energia-Varastoi Kehon Paneelit

Toinen jännittävä uusi innovaatio on energia-varastoi kehon-paneelit, joka on avain tässä päivässä ja ikä, jossa on niin paljon keskittyä ympäristöystävällinen ajaminen. Keskeinen etu, että energia-varastoi kehon paneelit tuo on, että ne painavat vähemmän kuin akkuja, ja sitä voidaan ladata paljon nopeammin, joka tuo monia etuja. Tämä toimii paneelit syömällä energiaa muut teknologiat, kuten regeneratiivisen jarrutuksen tai suoraan latauksen yön yli.

Tämä on mitä tulevaisuuden autojen teknologian näyttää ja kuten näette, on olemassa monia jännittäviä kehitys horisontissa. Olemme jo nähdä, monet näistä on sisällytetty nykyajan autojen vähitellen siirtyä kohti itse ajaa autoa tulevaisuudessa, mutta on olemassa paljon muita hienoja tapoja, joilla teknologia voi parantaa ajo kokemusta samalla, kun edistetään turvallisuutta ja taloudellisuutta.


Spread the love