Halpoja Ja Helppoja Tapoja Tuoda Asiakkaat Paikalliseen Startup

Halpoja Ja Helppoja Tapoja Tuoda Asiakkaat Paikalliseen Startup
Spread the love

Pienten yritysten omistajat, tuo uusia asiakkaita, voi olla taistelua. Mainos voi olla melko kallista. Tietäen mitä yleisö tavoite voi olla hankala hahmottaa. Sitä paitsi, kaikki suuremmat yritykset siellä, kilpailu voi olla karkea. Kuitenkin, on olemassa muutamia yksinkertaisia vinkkejä ja niksejä voit käyttää piirtämään uusi asiakkaita, jotka muuttuvat hyvin vähän siitä, miten olet tällä hetkellä liiketoimintaa. Tämä ei välttämättä edes maksa kovin paljon. Kokeile näitä ohjeita seuraavan kerran olet haluavat poimia uusia asiakkaita uusi pienyritys.

  • Korjata Up Your Opasteet: Yksi helpoimmista paikoista aloittaa piirustus uusia asiakkaita on teidän merkki. Tutkimukset osoittavat, että lisäämällä tai muuttamalla nykyinen merkki voi vaikuttavat suoraan teidän voittoja. Korvaa myymälä merkki, jossa on suurempi merkki tyypillisesti lisää liikevaihtoa 7,7%, koska potentiaaliset asiakkaat ovat todennäköisesti nähdä teidän merkki ja kävellä seurauksena.
  • Työskennellä Oman Kilpailu: Vaikka tämä saattaa tuntua counterintuitive, yhteistyö kilpailun sijaan, toimi heitä vastaan, voi auttaa hyödyttää sinua pitkällä aikavälillä. Jos molemmat kanava kulut osaksi kumppanuutta, joka on vähemmän rahaa olet menoja markkinointi heitä vastaan. Tutkia olemassa olevien yritysten omalla alueella ja nähdä, jos he olisivat valmiita työskentelemään yhdessä molempia osapuolia hyödyttävä suhde. Se on win-win-tilanne, kaikki kasvaa.
  • Brush Up Your Website: digitaalisella aikakaudella, jolla on toiminnalliset ja hyvin suunniteltu sivusto on tärkeämpää kuin koskaan. Ottaa vahva online läsnäolo on avain piirustus asiakkaita, varsinkin jos olet kohdistaminen nuorempi, tech-savvy yleisö. Se vie aikaa kehittää sosiaalisen median seuraaminen ja saada tärkeitä SEO avainsanan rankingissa, joten alkaa kehittää online strategia mahdollisimman pian. Lisäksi, varmista, että NAP tiedot (nimi, osoite, puhelin numero) näkyy sivuston jokaisella sivulla. Sen ei pitäisi koskaan olla vaikeaa, jotta asiakkaat löytävät yhteystietosi, ja PÄIVÄUNET info lähettää positiivisia signaaleja hakukoneet, kuten Google, liian.
  • Sulostuttaa Potin: Se ei ole salaisuus, että asiakkaat rakastavat ilmaisia ja alennuksia tuotteista ja palveluista. Tarjoavat ilmaiseksi tutkimuksissa ja alennuksia voi tuoda potentiaalisia asiakkaita, jotka sitten loman jälkeen alennukset pass. Jos lahjoittaa tuotteita tuntuu liian paljon vaivaa teidän bottom line, kokeile kilpailuun tai kylkiäinen. Näin voit piirtää asiakkaille mahdollisuus ilmainen tuote, jossa on minimoitu isku teidän kulut.

Kumpi menetelmä voit valita, näitä halpoja ja helppoja korjauksia yrityksesi voisi auttaa kääntää pienyritysten seuraava suuri menestystarina.


Spread the love