Työkalut Tuottavaan Online-Kokouksia

Työkalut Tuottavaan Online-Kokouksia
Spread the love

Kauko työtä trendi on lisääntynyt työ-ja yksityiselämän tasapaino, leikata yleiskustannuksia, ja yleensä työntekijät ympäri maailmaa paljon onnellisempi. Kuitenkin, se on luonut joitakin odottamattomia ongelmia, varsinkin kun se tulee suorittaa tuottavaa online-kokouksia.

Vain muutama vuosi sitten, liike-elämä oli täynnä talon työntekijät yhdessä 9am to 5pm. Kuitenkin yhä mobiili maailma tänään, kauko joukkueet ovat menneet harva harvinaisuus merkittävästi kasvava trendi, ja tämä on tehnyt siitä haastavaa pitää kaikki samalla sivulla.

Johtajat ovat yrittäneet pysyä valikoima uusia työkaluja, joiden tarkoituksena on tehdä online-kokouksia yhtä tuottavia kuin in-house-sit-alamäkiä. Mutta video conferencing sovellukset projektinhallinta alustoja, useita online-kokous työkaluja voit käyttää on lähes rajaton. Se voi olla vaikea tulkita, mikä niistä on paras sinun kasvava liiketoiminta.

Onnekas sinulle, olemme keränneet joitakin parhaita vaihtoehtoja monenlaisia käyttötarkoituksia tällä sivulla.

Katsomaan paras online-työkaluja tuottava kokouksia alla:

 

Aikataulutus – CalendlyTyökalut Tuottavaan Online-Kokouksia

 

Kun olet työskennellyt toimistossa, jossa kaikki työtoverisi, aikataulutus tapaaminen, joka koordinoi kaikkien aikataulu on silti melko kova. Nyt, tekijä kauko-joukkue, ja sinulla voi olla vakavia ongelmia. Onneksi on olemassa verkossa aikataulutus työkaluja, jotka helpottavat ja Calendly on paras paras.

Se on yksinkertaista: vain asettaa parametrit potentiaalisia kokouksessa, lähetä linkki ulos odotettavissa osallistujat, ja odottaa vastauksia tulla. Kun kokous, päivä ja kellonaika on vahvistettu, kokous asetetaan. Vakavasti, että on se.

Myönnetty, on olemassa paljon työkaluja siellä, jotka tekevät juuri sitä, mitä olemme juuri kuvattu, mutta Calendly mukana laaja valikoima ominaisuuksia, jotka laittaa sitä erityisesti ylitse muiden. Yksi työkalu integroituu Google, Outlook, Office 365-tai iCloud-kalenteri, joten kokouksia on aina kalenteriin. Lisäksi Calendly integroituu ohjelmistot, kuten Salesforce, GoToMeeting, ja Zapier, joten kaksinkertainen varaus tulee menneisyyteen.

Granted, there are a lot of tools out there that do exactly what we have just described, but Calendly involved in a wide range of features that put it in particular above the rest. One tool integrates with Google, Outlook, Office 365 or iCloud calendar, so the meetings are always on the calendar. In addition, Calendly integrates with software such as Salesforce, GoToMeeting and Zapier, so double booking becomes a thing of the past.

Calendly myös antaa sinulle perimmäinen hallita, miten kokous saa perustaa. Voit määrittää puskurin kertaa välillä suunnitellut kokoukset, estää viime hetken tapaamiset, ja jopa lähettää pois päivä-muistutuksia. Plus, muokkausmahdollisuudet, voit jopa poistaa Calendly brändäys ja lisätä omia, joten voit näyttävät vieläkin ammattilainen.

Aika Seuranta – Toggl

Työkalut Tuottavaan Online-Kokouksia

Kellokortit voi olla painajainen hallita, erityisesti ilman hyvä foorumi seurata kaikkien tuntia. Se kannattaa saada se oikea, vaikka, koska ei ole mitään tärkeämpää kuin varmistaa, että ihmiset saada maksettu oikein. Onneksi oikea työkalu voi tehdä kaikki ero, ja Toggle on täällä saada työtä tehnyt.

Tämä kätevä Google Chrome plugin tekee aika seuranta niin helppoa kuin sen pitäisi olla: yhdellä napsautuksella. Vain push-painiketta ja ajastin alkaa, tehokkaasti tehden urakka kellokortit paljon helpompaa. Plus, automaatio ominaisuuksia, kuten auto-stop, aikataulut on helppo hallita, ja ei tarvitse tuhlata aikaa day-to-day perusteella.

Toggle tarjoaa myös käyttäjät, joilla on perusteellinen raportointi ja data analytics, antaa sinulle käytännöllisiä tietoja parantaa tuottavuutta. Voit jopa raportit lähetetään suoraan sähköpostiisi nopeaa täytäntöönpanoa. Lisäksi työkalu tulee idle havaitseminen, seuranta, muistutuksia, ja Pomodoro ajastin välein työtä.

Video Conferencing – LifesizeTyökalut Tuottavaan Online-Kokouksia

Olitpa toimistossa tai sosiaalinen media, yksi asia on edelleen totta: video on kuningas. Ja jos et ole määrittänyt oman joukkueen kanssa kiinteä video conferencing-ohjelmisto, voit olla varma, että he eivät ole tyytyväisiä tästä, varsinkin kun se tulee online-kokouksia. Onneksi, voit muuttaa kaikki, että Lifesize.

Tämä intuitiivinen video conferencing työkalu tukee mobiili, desktop ja web-pohjainen viestintä tiimin jäsenten välillä 1080p video ja HD-audio. Lifesize integroituu Skype for Business, Avaya, Cisco, Polycom, Radvision, ja Microsoft Lync, joten kommunikoida asiakkaiden kanssa, asiakkaiden, ja muut joukkueet ei ole ollenkaan vaikeaa.

Lifesize mukana tulee myös joitakin kätevä ja ainutlaatuisia ominaisuuksia liitä joukkue jopa enemmän. Voit tallentaa ja jakaa videopuhelut, näytön diaesitys esityksiä, ja helposti kyselyn muut tiimin jäsenet, kaikki sisällä yksinkertainen platform.

Kun se tulee hinta, Lifesize suunnitelmat ovat suunniteltu erityisesti joukkue. Napata nopeasti lainauksen hinta komparaatio muodossa saada alkoi tänään.

Instant Messaging – Löysällä

Työkalut Tuottavaan Online-Kokouksia

Sähköposti on kaikki hyvin ja hyvä, mutta kommunikoida tiimin jäsenet nopeasti on paljon tärkeämpää, kun ne eivät ole toimistossa. Instant messaging tarjoaa helpon keinon tehdä niin, mutta sinun täytyy olla hyvin organisoitu, kattava foorumi tehdä se. Siellä Löysällä tulee.

Löysä on nopeasti ja oikeutetusti noussut huipulle business communication vuoren huipulla, ja hyvästä syystä. Tämä yksinkertainen foorumi ei vain mahdollistaa saumattoman one-to-one-viestinnän kautta suoria viestejä, mutta myös järjestää ryhmät ja aiheet osaksi kätevä alaryhmiä helposti priorisoida ja lokeroida erilaisia viestejä lähetetään.

1000+ Saas yhteistyökumppanit, kirjaston integroidut sovellukset vaihtelevat Adobe Creative Cloud Raita, ja monenlaisia muita ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on parantaa tuottavuutta ja kasvava joukkue kulttuuri, kuten yksinkertainen koodaus, helppo-to-seurata kierteet, ja integroitu GIF käyttöä, Löysä on tullut katkottua kauko-joukkuetta.

Asiakirja Yhteistyö – Google Docs

Työkalut Tuottavaan Online-Kokouksia

 

Päivän faksata asiakirjoja tiimin jäsenten välillä on todella ohi, ja internet on tehnyt tämän vanhentunut käytäntö tuntua naurettavalta – ottaen huomioon, miten helppoa se on nyt jakaa asiakirjoja pilvi.

Jos et ole kuullut Google Drive kuitenkin, sinun täytyy olla uusi työelämään. Tämä standardi tapa jakaa word-asiakirjoja, laskentataulukoita, Pdf, ja melko paljon mitään muuta voit tarvita liiketoiminnan yhteydessä on ollut tehdä elämän arjen työntekijät helpompaa minuutin välein.

Google Docs mukana tulee useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa asiakirjoja, joissa on rajoittamaton määrä tiimin jäsenet linkin kautta tai sähköpostitse, asettaa erityisiä rooleja niille katselu asiakirjan, ja jopa tehdä asiakirjoja käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Projektin Hallinta – JIRATyökalut Tuottavaan Online-Kokouksia

Jos et voi löytää tapa tehokkaasti määrittää projektien joukkue, et koskaan saa mitään aikaiseksi. Määrittämällä ne online-kokouksia on tuskin ammatti-ja pikaviestejä hankkeen pyynnöt ovat vaikea seurata. Mutta hyvä projektinhallinta ohjelmisto pitää kaikki järjestyksessä. JIRA on vastaus ongelmiisi.

Tämä projektinhallinnan ohjelmisto on suunniteltu järjestää projekteja osaksi helposti hallittavissa osissa, kuten ”tehdä”, ”käynnissä” ja ”valmis.” Koko joukkue voi nähdä, kuinka pitkälle pitkin hankkeet ovat ja mikä niiden rooli kunkin heistä on. Sen mukana tulee myös syvä raportointi, joten voit täysin ymmärrä, miten joukkue saa asioita tehtyä.

Sikäli kuin kehittyneitä ominaisuuksia ovat huolissaan, JIRA tarjoaa mukautettuja suodattimia erityisesti hioa, miten foorumi näyttää jokainen tiimin jäsen -, automaatio-mahdollisuuksia, hyödyllisiä APIs, ja 3000 ylimääräisiä apps tehdä JIRA työn puolestasi.

Pilvi Varastointi – DropboxTyökalut Tuottavaan Online-Kokouksia

Kaapit eivät enää viimeinen puolustuslinja tärkeitä liiketoimintaan liittyviä tietoja. Tallentaa asiakirjoja, kuvia, sopimukset, ja melko paljon mitään muuta pilvi ei ole vain helppoa, se on myös hyvä tapa pitää heidät turvassa. Ja Dropbox on täydellinen paikka säilyttää niitä.

Tämä tiedosto hosting-ratkaisu on rakennettu tehdä pilvi varastointi niin helppoa kuin se on kätevä. Kun olet luonut profiilin, voit yksinkertaisesti vedä ja pudota mitään pilveen-saatavilla foorumi. Sitten sinun täytyy käyttää sitä millä tahansa laitteella milloin tahansa. Plus, johon on lisätty salauksen turvallisuus, sinun ei tarvitse huolehtia hakkerit tai phishing saada käsiinsä yrityksen tiedot.

Dropbox mukana tulee myös lisätty ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vieläkin tarpeen kasvaville yrityksille. Voit kommentoida ja jakaa palautetta asiakirjoja, käytä skannerin kääntää kuitit ja sopimukset Pdf-tiedostoja, ja integroida Microsoft Office-ohjelmat kuten Word, Excel, ja PowerPoint.


Spread the love